zaterdag 24 september 2011

24 september

Het is al zaterdag! Voor mijn gevoel leef ik nog op vrijdag maar het is toch al na 0.00 uur, dus zaterdag. En op zaterdag (alleen deze van 24 september) is mijn zoon jarig! Mijn jongste kind is alweer twintig. Maar die verjaardag die bij anderen nog wel eens een gat in het budget wil slaan, is een koopje voor me. Hij wil het niet vieren met familie en taart en opzitten en pootjes geven, dus dat blijft geld blijft al in de portemonnee. Jammer, dat wel, maar zijn keuze.

Maar waar ik ook nog blij mee ben is het weer op 24 september. Al een aantal jaren zitten we elk jaar met zijn verjaardag buiten met het toen nog welkome bezoek. Altijd lekker weer! En dit jaar redden we het weer met het weer.. En alhoewel ik echt blij ben met de laatste zonnestralen denk ik zeker ook aan de gasmeter. Nog steeds heb ik de verwarming niet van zijn zomerstand afgehaald en dat gaat dit weekend ook niet nodig zijn. Zo haal ik in ieder geval de voorgenomen 1 oktober zonder verwarming. Ook dat blijft in de portemonnee. (Ergens heb ik het gevoel dat ik die spelling van portemonnee nog eens na moet zoeken, maar nu geen zin).

Voor nu.. weekend.. nog een wijntje en dan slapen. Ook een leuk weekend voor jou!

Oh, en de besparing heb ik in het kado gestopt, schoenen voor snowboarden, mooi wel in een fout seizoen gekocht, dus toch 50% korting. En nog steeds kan ik daar drie paar schoenen voor kopen. :)

9 opmerkingen:

 1. Spelling is prima hoor, je kunt ook de voorkeur geven aan portemonnaie, maar dat is wat ouderwetser. Van h arte gefeliciteerd met je zoon, ik hoop dat jullie 'gewoon' een leuke dag zullen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd voor en met de jarige. Ennuh dat geen feest willen geven hoort er teugenswoordig een beetje bij op je twintigste!
  Geniet dan toch lekker van 't mooie weer, groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met de jarige zoon!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie voor de felicitaties!

  Van het mooie weer heb ik zeker genoten in de tuin. En morgen nog zo'n dag! Toch nog zomer..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooie dag voor een feestje. Gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met zoon dan toch van ons iig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik snap je zoon wel: ik houd ook niet zo van die grote verjaardagsvisites! En als twintigjarige ken je jezelf goed genoeg om te weten wat je wilt.

  Fijn dat het altijd zulk mooi weer is op zijn verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen