zondag 8 mei 2011

Koninginnedag

Gevaarlijk! Ik houd van rommelmarkten en vind zo vaak iets wat ik leuk vind. Maar ja.. dit jaar was anders; geen rommel in huis, geen afval, eerder spullen weg doen dan binnenhalen..

Toch gingen vriendje en ik op pad. Hij snuffelt graag naar spullen voor "handel", ik voor "leuk en handig". Toch leuk. :) Mooie dag, mooi weer, veel gezelligheid.. en ik heb BIJNA helemaal verantwoord gekocht!

Een glazen fles voor mijn yoghurt van de boer. Wijde hals, makkelijk schoon te maken. Een boek over koken, bakken en andere bereidingen van producten van het land (mijn tuin). Een boek over zakelijk flirten (Ik moet nog flink gaan netwerken wil ik vroeg met pensioen gaan :)) en als luxe, mét plastic, karton en waarschijnlijk chemische troep, voor sommigen misschien overbodig, maar ik heb voorlopig écht nog wel een rose lipstick nodig. Dus die valt met zijn aankoopprijs van € 3,- alleen maar in de categorie Zuinig.

2 opmerkingen:

  1. Leuk toch, als je dit soort dingen op de rommelmarkt kan scoren. Juist hartstikke duurzaam, want anders had een ander het misschien weggegooid en het hoeft niet meer speciaal voor jou geproduceerd te worden, het was er namelijk al!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Netjes! Want zo'n vrijmarkt is natuurlijk wel een hele uitdaging! Ik heb me ook ingehouden, maar mijn kinderen helaas minder.

    BeantwoordenVerwijderen