vrijdag 27 mei 2011

In de prijzen...


Ben ik maar net begonnen met mijn blog én met mijn duurzame leven, heb ik al een prijs te pakken! (Gelukkig is hij alleen maar virtueel, dus hoef ik het geen plekje te geven of later op te ruimen. :)) Dank Jolanda!

Natuurlijk vind ik het een hele eer dat er lezers zijn die mijn ervaringen waarderen, maar ik heb net zo veel plezier met de ervaringen van anderen. En ik haal er zoveel informatie!  Nu mag ik zelf drie Awards weggeven en dat is niet de makkelijkste klus. Ik ben nog ontdekkend en kom steeds weer mooie verhalen tegen. Toch kies ik (en misschien heb je al eerder een award ontvangen, maar twee mag toch ook?)

Als eerste dan Duurzaam sparen van Oryx. Dat was de eerste (na Zero Waste) waar ik begon met lezen. En zij beschrijft zóveel achtergrond informatie over met name afval, dat ik na het lezen steeds weer op scherp gezet ben en met meer kennis verder ga.

Omdat ik op verschillende fronten tegelijk aan de slag ging, niet alleen afval, maar ook zuinig, kwam ik bij Frugal leven terecht. Ik moest eerst opzoeken wat het betekende, maar nu wil ik ook "Frugal" leven. Klinkt frivoler dan het nederlandse woord "Zuinig". Dus ook daar een Award!

En de derde? Die stuur ik naar Amerika! Bea van de Zero-Waste filmpjes. Zij inspireerde zóveel mensen naar een andere leefstijl, of in ieder geval zette ze mensen aan het denken, dat zij ook wel zo'n Awardje uit Nederland verdient. :)

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je prijs! En lange leve de blogwereld die voorziet in zoveel informatie en inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de award! Leuk om te lezen dat je iets aan mijn blog hebt. Ik heb de award rechtsonder op mijn site gezet.

  Bij deze krijg je de award terug, ik vind jouw blog ook erg leuk. Bijvoorbeeld de post over je steeds kleiner wordende vuilniszak, leuk om te lezen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit vind ik leuk! Dankjewel, ik voel me echt vereerd. Ik ga de award zeker op mijn blog laten prijken.
  Dankje ook voor je leuke onderbouwing.
  Blijdschap voor €0,= Dat is weer echt frugal.. ;-))

  BeantwoordenVerwijderen