maandag 2 januari 2012

Opzeghulp en andere inkomsten

Twee dagen in het nieuwe jaar voorbij en ik heb nog geen euro uitgegeven! Nog 364 te gaan.. zo volhouden zal vast niet, ik word dan wel erg mager. Maar eigenlijk alleen maar geld verdient vandaag en dat met alleen maar thuis zijn!

Ik heb lekker nog een extra dag vrij en weer aan mijn taken gewerkt. Voor mijn zoon 90 euro verdiend door een schadegeval van hem alsnog bij de verzekering te declareren.

Ik heb wat rond kunnen neuzen op het internet en gezien dat Leaseplanbank een aktie heeft voor een rente van 3,95% als je je geld een jaar vastzet. Dat wil ik wel. Met het bedrag wat ik daar vast wil zetten krijg ik 800 euro méér aan rente dan nu. Helaas was de site te druk en moet ik straks nog maar even kijken. Niemand vervelende ervaringen met Leaseplanbank?

En nog een heel handige site gevonden voor als je nog overbodige kosten de deur uit wil hebben. Zelf heb ik hem niet gebruikt, want alles is er hier al uit, zelfs de Staatloterij, maar ik wil hem toch met jullie delen. Handige opzegbrieven voor allerlei abonnementen.

4 opmerkingen:

 1. Dat gaat goed met je doelen :-) Ik heb geen ervaringen met Leaseplanbank, dus kan je daar niet mee helpen. Hier gaat het met de doelen ook best goed, al 2 boeken gelezen en ook geen cent uitgegeven. Maar ja, de eerste dagen/weken ben je vaak supergemotiveerd, het is de kunst om het ook daarna vol te houden, vind ik dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 800 euro, da's wel een mooi bedrag extra.
  Hier helaas al wel weer geld uitgegeven. Zoonlief bleek zaterdag ineens op hoog water te lopen. Nieuwe broeken waren dus gewenst. gelukkig had de hema 1+1 gratis-actie....
  Leuk idee om een link naar de opzegbrieven te plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LP werkt goed maar idd bij akties zijn ze moeilijk te bereiken en duurt het antwoord langer dan normaal maar mijn ervaring is goed met ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht al: waar ken ik dat Leaseplan toch van?? Juist, van de lease-auto die we ooit hadden.
  Kwam hier iets tegen op internet: http://www.ireus.nl/Sparen_met_LeasePlan_veilig_maar_niet_hoogste_rente.htm

  BeantwoordenVerwijderen