maandag 17 september 2012

Positief!

Maandagmorgen, alweer een poosje na de eikels en de depressieve gevoelens. En tijd heelt alle wonden. Zeggen ze. En dat is zo, ik zit weer helemaal in het ritme, de drukte, het geregel en ik ben weer vrolijk. En ook weer wat in de richting van de doelen die ik me stelde bij het ontstaan van dit blog. Minder afval, verantwoord eten, duurzamer leven en dromen waarmaken. Starten is niet moeilijk, volhouden is veel lastiger. Gisteren hoorde ik van mijn zus dat ze een cursus deed over. “En nu duidelijk B zeggen!” (Zou het een familiemankement zijn? ;). ) Ik ga B zeggen!

Ik haal alle positieve gedachten weer boven. Wat me daarbij erg helpt zijn de nieuwsbrieven van  So Schicken. Op maandag morgen krijg ik een mail van Jelle en het is alsof hij me persoonlijk toe spreekt; “Doe maar, maak je dromen waar”, “Minder werken, Meer genieten en Lekker Groen Leven” “Maria, Doe Nou Eens Niet Normaal” enz. enz.  Ik ben blij met Jelle’s  adviezen en werk verder aan mijn dromen.

Lees jij ook?


5 opmerkingen:

 1. Hoe meer positieve berichten hoe beter! Ik ga me ook aanmelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu wel!

  Lijkt me een goed plan, weer wat positiviteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je het allemaal weer wat beter ziet zitten. Ik ook, nu het najaar is geworden. Haha. Succes met alle plannetjes en dergelijke!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind So Chicken super! Het verhaal met de drie eieren geeft me kracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, zoveel mogelijk! Alleen heb ik soms moeite mijn gedachten erbij te houden.

  BeantwoordenVerwijderen