zondag 17 juli 2011

Marktplaats ll

Waarom eigenlijk verkopen op Marktplaats? Ik kan niet weggooien!!

Ik heb nu een doos vol kinderboeken van de lijsterserie e.d. Het loopt niet storm bij het verkopen maar ik wil ze echt niet meer. (Eigenlijk wel, maar is alleen maar huisvulling en dát wil ik niet). Is er een moeder van lagere schoolkinderen die ze nog wel wil?? Dan gratis af te halen in regio 015.

5 opmerkingen:

 1. Als niemand reageert misschien een kringloopwinkel of een club,die een rommelmarkt houdt? Mijn boeken gaan naar de kringloop met een goed doel. groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo, ik lees al een tijdje je leuke blog en in je laatste berichtje lees ik dat je in de regio 015 woont.
  daar heb je een hele leuk ruilkring, nl ruilkring delft westland, ik ben daar al jaren lid van, je kan daar je spullen en diensten "verkopen" voor eentjes, dat is de geld eenheid die in deze ruilkring wordt gebruikt.

  hartelijke groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kringloopwinkel is inderdaad een idee, dan zijn er vaak ook nog mensen die er echt plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Izerina/ Lekker Leven.. natuurlijk ga ik ze niet bij het oud-papier zetten, er is altijd wel iemand die er nog blij mee is. Of ik ga zelf op een rommelmarkt staan. :)

  Anoniem, ik lees dat af en toe ook. 1 juli was er zelfs een bijeenkomst hier vlakbij. Ik heb de aankondiging uit de krant gescheurd, misschien zou ik wel gaan. Niet gedaan. Ik ga toch nog eens op hun/jullie site kijken..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo, zo ging het bij mij ook, ik was al jaren van plan lid te worden en het kwam er maar niet van, maar 4 jaar geleden dan toch gedaan en ik heb er geen spijt van! als je hulp nodig hebt stuur je 1 mailtje en dat komt bij alle leden in de mailbox...zo was er afgelopen zaterdag iemand bij me die 3 uur heeft geholpen in de tuin. iedereen zet z'n eigen talenten in, zo is er een schoonheidspecialiste, een coupeuse, een pedicure en heel veel meer. heb je vervoer nodig? 1 mailtje en je wordt voor de deur afgehaald. heb je spullen over? 1 mailtje en het komt bij alle leden in de mailbox!
  het is echt geweldig:-)
  zo nu genoeg reklame gemaakt:-) mocht je ooit besluiten om lid te worden en je zegt/schrijft erbij dat je het van "joke" hoorde krijg ik daar weer wat punten voor:-)))
  ik schrijf hier anoniem omdat ik zelf geen blog heb en niet anders kon reageren maar mijn naam is ook joke.
  misschien treffen we elkaar ooit op een kletscafe!

  hartelijke groetjes......joke

  BeantwoordenVerwijderen