zaterdag 3 maart 2012

Ik heb jullie allemaal!

Ik heb wat zitten speuren op die leeslijst en waarom ik niet alle blogs zag in het lijstje hiernaast en ik ze wel zag in mijn lijstje in mijn dashboard. Gelukkig ben ik afgelopen week naar de kapper geweest en heb mijn vaal/blonde haar geverfd naar donker/rood. En vanmorgen zag ik het, liggend in een onverantwoorde houding in een onverantwoorde ochtendjas.. het kleine "gereedschapsknopje" onderaan de leeslijst. Eens klikken... en voila, met een simpel aanvinken kon ik zo alles in de "achtergrondleeslijst" aanvinken en zijn alle updates hier rechts zichtbaar. Zo simpel dat ik er daardoor niet opkwam! Nu zal ik altijd bij zijn met lezen en de laatste tips en trucs op zuinig/duurzaam/groen/verantwoord gebied. Of gewoon de leuke verhalen kunnen volgen.

Mocht je nou zien dat jouw blog hier nog niet bijstaat en van mening zijn dat ik daar veel bij mis, laat het me weten dan kom ik gauw langs!


6 opmerkingen:

 1. Ik kan klikken wat ik wil... blijft leeg... grumble.... Zo raar... Ik laat manlief er wel eens een keer naar kijken... hij is namelijk niet blond, ik wel... nog steeds, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Krijg nu tandjes... ik zit toch maar weer te klikken en probeer voor de honderdste keer weer een blog handmatig toe te voegen.... en hij staat er... nah!!! Nu moet ik wel alles handmatig gaan invoeren... dus het duurt wel effe eer alles er staat, maf hè! Pfff, komt vast omdat ik wel blond ben, maar met ondersteuning voor de glans, hahaha.

   Verwijderen
 2. Ik heb maar een mapje in de favorieten voor de blogs gemaakt want hier in blogger ben ik standaard de helft kwijt in de leeslijst....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind de leeslijst bij anderen altijd erg interessant. Ben daardoor al menig keer op blogs gekomen die weer nieuw voor me waren.
  Leuk!
  Groetjes Tanya

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik vind de leeslijst van anderen ook altijd interessant, er staat vaak weer iets tussen waar je zelf nog niet bent geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. verhuisbedrijven breda
  My web-site ; Verhuizen Tips

  BeantwoordenVerwijderen